Tuinhuis zadeldak + berging Zeeland

Tuinhuis zadeldak + berging Zeeland

Dit mooie vrijstaande tuinhuis met een berging, inspiratie model type Zeeland, is perfect. Het bouwwerk is opgebouwd met douglas hout. Er is genoeg ruimte om er te zitten, voor de opslag van uw (tuin-) gereedschap, de stalling van fietsen en/of te gebruiken als tuinkantoor / hobbyruimte. Op het dak, zijn echte dakpannen gelegd, wij hebben natuurlijk ook andere soorten dakbedekkingen. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder berging wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en wordt als totaal kant en klaar prefab bouwpakket, bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw tuinhuis met of zonder berging en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van interne scheidingswanden, glazen schuifpanelen en om het tuinhuis en/of berging te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure