Berging platdak Red-Cedar Tuinkast

Berging platdak Red-Cedar Tuinkast

Deze houten berging, inspiratie model type Tuinkast, is ontworpen voor de veilige opslag van uw tuingereedschap, stalling van uw fiets, scootmobiel, invalidewagen en/of uw motor. De verdere bouwkundige mogelijkheden zijn onder andere, met een (extra) brede (schuif-)deur, zonder een drempel, niet inbraak gevoelig en kan tegen een stootje. Het geheel is opgebouwd met exclusief Red-Cedar hout. Een ander bouwvorm, dakvorm, houtsoorten en afmetingen, zijn natuurlijk altijd mogelijk.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Uw berging/tuinkast wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw tuinkast en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster in het dak, een sedum dak en om de tuinkast geheel te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure