Tuinhuis lessenaarsdak Scheveningen

Tuinhuis lessenaarsdak Scheveningen

Het tuinhuis, inspiratie model type Scheveningen, heeft een lessenaarsdak en is hier op een recreatiepark geplaatst. Echt maatwerk. Rondom de dakrand is een dak overstek gemaakt met boeiboorden. Zo'n tuinhuis kan worden geplaatst, op een hard houten fundering. Dit tuinhuis is gemaakt van geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout, welke horizontaal is betimmerd. Wij hebben ook de mogelijkheid om de betimmering verticaal uit te voeren, dan ziet het er geheel anders uit.

De set dubbele deuren zijn van hardhout gemaakt en deze kunnen worden aangeleverd, onbehandeld en/of in de grondverf. Tevens hebben wij de verf/lak om de berging te (laten) schilderen.

Er is hier een PVC regen afvoergoot gemonteerd. Op het dak is EPDM dak rubberfolie gelegd en hierna zijn er sedum cassettes met kleine groene planten geplaatst. Dit is goed voor de isolatie en ziet er zomers, mooi groen uit. Wij kunnen het dak op wens van de klant, voorbereiden, om later sedum cassettes te plaatsen.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes,heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of om het tuinhuis geheel te (voor-)isoleren en/of er interne tussenwanden te plaatsen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure