Tuinkantoor platdak Roermond

Tuinkantoor platdak Roermond

Bij dit moderne en strakke tuinkantoor, inspiratie model type Roermond, zijn de wanden opgebouwd uit houten frames, betimmerd met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Er is hier een set hard houten dubbele deuren en aan elke zijde is een raam geplaatst. Aan de binnenzijde is een scheidingswand geplaatst. Het gehele bouwwerk is geïsoleerd. Op dit platte dak is een EPDM dak rubberfolie gelegd en deze is afgewerkt met een aluminium daktrim.

Natuurlijk kunt u ook, voor een ander soort hout, deuren, dakvorm en afmetingen kiezen. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren.

Dit moderne en vrijstaande tuinkantoor kan ook worden voorzien van vloer-, wand- en dak isolatie, ook bestaat de mogelijkheid om de ruimte op te delen doormiddel van enkele scheidingswanden.

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinkantoor wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze eigen montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen tuinkantoor en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmeting en het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster, interne scheidingswanden en/of het tuinkantoor te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes, is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure