Berging platdak Veghel

Berging platdak Veghel

Deze berging, inspiratie model type Veghel, heeft een platdak en rondom het dak, een dak overstek. Hier is douglas Zweeds rabat vurenhout gebuikt en van hetzelfde hout, is de set dubbele deuren gemaakt. Op het dak is EPDM dak rubberfolie gelegd, afgewerkt met een aluminium strip. De berging kan onder andere, voor de stalling van uw fietsen, de opslag van uw (tuin-) gereedschap en als hobby ruimte, gebruikt worden.

Zo'n berging met platdak, wordt als een compleet, "doe het zelf" bouwpakket bij u thuis afgeleverd worden. Ook hebben wij een eigen montage teams. U kunt natuurlijk ook een andere houtsoort en/of een andere dakvorm, kiezen. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw berging. Bij 1001tuinhuisjes heeft u meer, dan 1000 mogelijkheden.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elke berging wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw berging en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er ectra mogelijkheden tot het plaatsen, een lichtkoepel/vlakglas lichtkoepel en/of om de berging te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze buitenmonteurs, staan al voor u klaar.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure