Garage zadeldak Giethoorn

Garage zadeldak Giethoorn

Dit veel verkochte inspiratie model type garage Giethoorn, heeft een zadeldak met metalen dakpanplaten. Drie enkele vaste ramen met roeden, één in de nok en de andere twee in de wand. Een loopdeur en een set dubbele garage deuren. Een ander soortige dakbedekking en/of een andere deur(en), is natuurlijk ook mogelijk.

Deze houten garage is opgebouwd met complete prefab wanden, bekleed met geïmpregneerde / verduurzaamde vurenhouten Zweedse rabat planken. Zo'n garage met zadeldak, heeft ook een zolder. Wij hebben in ons assortiment, meerdere hout soorten en ook zwart hout. Tevens hebben wij de verf, om de schuur zelf te (laten) schilderen. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke garage met een zadeldak of een platdak wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze monteurs, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen garage en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen interne binnenwanden en/of de garage geheel of gedeeltelijk te (voor-) isoleren. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren uw garage.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure