Tuinkantoor platdak Red-Cedar Haps

Tuinkantoor platdak Red-Cedar Haps

Bij dit moderne kantoor, inspiatie model type Haps, zijn de wanden opgebouwd uit houten frames, verticaal betimmerd met zeer exclusief Western red-cedar hout. Het red-cedar hout is onbehandeld en heeft van nature voldoende bescherming, tegen weer en wind.

Dit hout van het moderne tuinkantoor, zal op den duur vergrijzen, wat hierbij een prachtige en natuurlijke uitstraling geeft. Het vrijstaande kantoor kan geleverd worden met een enkele of een dubbele deur en verschillende type ramen. Tevens is hier aan de buitenkant, een vloer met vlonderplanken gemaakt.

Zo'n luxe tuinkantoor kan ook worden voorzien van vloer-, wand- en dak-isolatie, ook bestaat er de mogelijkheid, om de ruimte op te delen doormiddel van interne scheidingswanden.

Er zijn natuurlijk ook mogelijkheden voor het kiezen van een ander soort hout, dakvorm, ramen, deuren en afmetingen. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Wij maken alleen gebruik van houtsoorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinkantoor met of zonder vlonder wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen tuinkantoor en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmeting en het type raam en deur. Er zijn bij 1001tuinhuisjes, meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en om het tuinkantoor te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes, is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure