Hoektuinhuis platdak + overkapping Soest

Hoektuinhuis platdak + overkapping Soest

Dit hoektuinhuis met overkapping, inspiratie model Soest, is uitgevoerd met een platdak en rondom de dakrand een dak overstek. Voor de opbouw van dit hoektuinhuis, zijn Douglas houten staanders, deuren en de wanden gebruikt. Het dak is bedekt met hoogwaardige EPDM dakbedekking en afgewerkt met aluminium daktrim. 

Onze tuinhuisjes met platdak hebben een afschot van +/- 2 graden in het dak, zodat het regenwater via de dak doorvoer wordt afgevoerd. Het tuinhuis staat op betonnen opsluitbanden en de staanders met schoren, staan op beton poeren.

Uw hoektuinhuis wordt bij u thuis afgeleverd, u kunt uiteraard ook kiezen uit een ruim aanbod (brede of dubbele) deuren en ramen. Een houten vloer in het tuinhuis en balustrade / hekwerk in de overkapping behoren zeker tot de mogelijkheden. U kiest, wij timmeren, leveren en monteren.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis met of zonder balustrades wordt samengesteld, zoals u het wenst. .

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en eventueel het type raam en deur. 1001tuinhuisjes, biedt meer dan 1000 mogelijkheden

Ook zijn er extra mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en/of om het tuinhuis te isoleren. 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure