Carport platdak + berging Wildervank

Carport platdak + berging Wildervank

De mooie vrijstaande carport met berging, inspiratiemodel Wildervank, heeft een plat dak met rondom het dak, een dak overstek met een dubbel boeiboord. Het is een echte hardloper. De berging is ideaal, om bijvoorbeeld als opslagruimte voor het (tuin-)gereedschap te gebruiken. Deze berging heeft een enkele deur, ander soorten deuren en aantallen, zijn natuurlijk ook mogelijk. Het bouwwerk is opgebouwd met geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout en de staanders staan op beton poeren. In ons assortiment, hebben wij meerdere soorten hout. Ook hebben wij de verf, om het bouwwerk zelf te (laten) schilderen.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze monteurs, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Uw carport met of zonder berging, wordt samengesteld zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen carport met of zonder berging en kies zelf, een model, een houtsoort, de hoogte, de afmeting en eventueel, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster, glazen schuifpanelen en om de berging te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure