Garage platdak + berging Asten

Garage platdak + berging Asten

Deze houten garage met platdak en een berging, inspiratie model Asten, is afgebeeld met een kanteldeur, een vast raam en een opgeklampte loopdeur, een PVC regengoot uitloop en een hardhouten fundering. De garage wordt opgebouwd uit prefab wanden van geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Een andere houtsoort behoort ook tot de vele  mogelijkheden.

Deze moderne garage wordt op maat gebouwd, zoals u het wenst. Ook bestaat er de mogelijkheid een tussen wand tussen de garage en de berging te plaatsen.

De materialen, afmetingen, de indeling van de deuren en ramen zijn naar wens aan te passen. Elke garage wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. 

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen garage met of zonder berging en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden, tot het plaatsen een interne binnenwand en/of de garage te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure