Carport platdak + berging Bakkeveen

Carport platdak + berging Bakkeveen

Deze fraaie vrijstaande carport met berging, inspiratie model type Bakkeveen, is ideaal te gebruiken als stalling voor uw auto en de berging voor de opslag van tuingereedschap en uw fietsen. Het bouwwerk bestaat uit geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout, behalve de staanders met de schoren, bij deze carport is gekozen voor douglas/lariks houten staanders. Andere soorten hout, eventuele deuren en vensters, zijn natuurlijk ook beschikbaar. De staanders met schoren, staan op beton poeren.

Er is hier gekozen voor een carport met berging, zodat u het beste haalt uit uw nieuwe aankoop. Op de afbeelding zijn twee ramen te zien in de achterwand van de carport voor extra natuurlijk daglicht. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren.

Elk bouwwerk met een platdak, heeft een afschot van +/- 2 graden in het dak, zodat het regenwater via de dak doorvoer wordt afgevoerd.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Uw carport met of zonder berging, wordt samengesteld zoals u het wenst.

Ontwerp uw carport met of zonder berging en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en eventueel het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Ook zijn er extra mogelijkheden voor een lichtkoepel, glazen schuifpanelen / vlakglas lichtvenster en/of om de berging van de carport, geheel of gedeelte te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure