Garage platdak Red-Cedar + sectionaaldeur Landsmeer

Garage platdak Red-Cedar + sectionaaldeur Landsmeer

Deze moderne houten garage, inspiratie model type Landsmeer, is ook al zo'n hardloper! De garage is ideaal voor de stalling van uw auto en/of uw camper en te gebruiken als bergruimte voor uw fietsen en tuinmeubels. Zo'n moderne en strakke garage van zeer exclusief red-cedar hout, heeft een platdak dat iets afloopt, waardoor het hemelwater en smeltwater, gemakkelijk door de dakdoorvoer weg kan.

U kunt kiezen uit verschillende opties voor de deuren en eventueel ook ramen. De garage kan worden opgebouwd, uit red-cedar hout elementen en een elektrische sectionaal deur, waardoor het geheel een zeer luxe en moderne uitstraling krijgt. Natuurlijk kunt u voor een andere houtsoort en/of garage deuren kiezen. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. De garage met of zonder berging wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze buitenmonteurs, staan ook voor u klaar.

Ontwerp uw garage en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, de hoogte, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden

Ook zijn er extra mogelijkheden voor een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of  interne scheidingswand en/of de garage geheel of gedeeltelijk te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure