Berging platdak modern Red-Cedar Lochem

Berging platdak modern Red-Cedar Lochem

Deze kubus berging, inspiratie model type Lochem, is een modern bouwwerk met strakke lijnen en is opgebouwd met mooi zeer exclusief Western red-cedar hout. Deze houtsoort is uiterst duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

De berging is uitgevoerd met een platdak. Het dak is bedekt met hoogwaardige EPDM dak rubberfolie en afgewerkt met aluminium daktrim. Onze bergingen, met platdak hebben een afschot van +/- 2 graden in het dak, zodat het regenwater via de dak doorvoer wordt afgevoerd.

Het hout is gevingerlast. Dit geeft een mooie aansluiting van hout op hout. Op de afbeelding is de berging uitgevoerd met een set dubbele deuren van hetzelfde hout. Ramen zijn optioneel, net zo als de verschillende andere houtsoorten en deuren, waar u uit kunt kiezen. U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren, uw berging.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. Elke berging wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder. Ook kunt u geheel vrijblijvend het offerte aanvraagformulier op onze website invullen, met al uw persoonlijke wensen.1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Tevens zijn er extra mogelijkheden om een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster in het dak te plaatsen en/of de berging geheel te (voor-) isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

Meer informatie?

flyer

Bekijk onze brochure