Blokhutten en Tuinhuisjes

Zoekt u Blokhutten en Tuinhuisjes. Op maat gemaakt? Dan bent u bij 1001tuinhuisjes op de juiste website. Wij maken de totaal compleet met kant en klare, prefab wanden en leveren de daarbij behorende accessoires. Wij hebben een eigen ontwerpafdeling met een timmerwerkplaats. 1001tuinhuisjes heeft een ruim aanbod aan blokhutten en tuinhuisjes inspiratiemodellen. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel bij u in de buurt, aan het werk met blokhutten, maar ook voor een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een overkapping, een tuinkantoor. Alles wordt bij u thuis afgeleverd, als een compleet prefab, zelfbouw pakket. Wij leveren alles bij u thuis af en onze buitenmonteurs, staan voor u klaar.

Tuinhuis zadeldak Wageningen

Tuinhuis zadeldak Wageningen (Voor meer informatie, klik op de foto).

Ontwerp uw eigen blokhut en/of tuinhuisje

Wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren blokhutten en tuinhuisjes. Geen enkel houten tuinhuis, is bij de de tuinhuis specialist hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinhuisje ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een tuinhuisje met overkapping of een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak? Alles wordt voor u op wens en op maat gemaakt.

Blokhut en Tuinhuis samenstellen

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinhuisje, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284