Blokhutspecialist

De Blokhutspecialist heeft uw blokhut en/of tuinhuis, op maat? U bent bij 1001tuinhuisjes de Blokhutspecialist, op de juiste adres. Wij maken uw tuinhuis totaal compleet met kant en klare wanden en leveren de daarbij behorende accessoires. 1001tuinhuisjes, heeft een ontwerpafdeling met een eigen timmerwerkplaats en professionele montageteams. Door onze landelijke dekking zijn wij ook veel bij u in de buurt, aan het werk met blokhutten, maar ook voor een tuinhuis, een berging, een veranda, een schuur, een garage, een carport, een overkapping, een tuinkantoor, bent u op de juiste website. Alles wordt bij u thuis afgeleverd en onze buitenmonteurs staan al voor u klaar. Wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw bouwwerk. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Tuinhuis zadeldak Wageningen

Tuinhuis zadeldak Wageningen (Voor meer informatie, klik op de foto).

Ontwerp uw eigen blokhut en/of tuinhuis

Geen enkel tuinhuis en/of blokhut, is bij de de Blokhutspecialist hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinhuisje ontwerpen, kies een model, een houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een tuinhuisje met overkapping of een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak? Alles wordt voor u op wens en op maat gemaakt.

Blokhut en tuinhuis samenstellen

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinhuisje, een gratis en geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons 0315-785284 Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284