Tuinkantoor prefab kopen

Gaat u een tuinkantoor prefab kopen, zoek dan niet verder. Bij dit tuinkantoor, inspiatie model type Blankenberge, zijn de wanden opgebouwd uit houten prefab wanden, betimmerd met zeer exclusief Western red-cedar hout. Het red-cedar hout is onbehandeld en van nature voldoende beschermd, tegen alle weersinvloeden. Dit red-cedar hout, van dit moderne strakke tuinkantoor, type Blankenberge, zal op den duur vergrijzen, wat een prachtige en natuurlijke uitstraling geeft. Het ced-cedar tuinkantoor kan ook geleverd worden met een enkele of een dubbele deur en verschillende type ramen. Wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren, uw tuinkantoor.

Tuinkantoor platdak Red-Cedar Blankenberge

Tuinkantoor platdak Red-Cedar Blankenberge (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen tuinkantoor

Voor de maatwerk specialist in tuinkantoren, is ook geen enkel tuinkantoor hetzelfde. Wij bieden tuinkantoren op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf, een model, de afmetingen, een houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinkantoor moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk zitten voor u klaar. Wilt u bijvoorbeeld ook een tuinkantoor met berging en een veranda en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinkantoren? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw tuinkantoor een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Tuinkantoor samenstellen

1001tuinhuisjes, is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK