Tuinkamer 

Deze  tuinkamer, met een platdak en rondom het dak, een dak overstek en een boeiboord. Dit model is opgebouwd met douglas/lariks houten balken en betimmerd met zwart Zweeds rabat planken. Er zijn hier vier glazen schuifpanelen gemonteerd. Ook de binnen zijden van de wanden zijn betimmerd. Onder de dak overstek, zijn lichtspotjes geplaatst. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een andere hout soort en/of een andere dakvorm. Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een compleet, kant en klaar, doe het zelf bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd als een compleet prefab, paneelbouw pakket. Onze montageteams, staan ook al voor u klaar.

Overkapping platdak Tuinkamer

Overkapping platdak Tuinkamer (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen tuinkamer

Voor 1001tuinhuisjes, is geen enkele tuinkamer hetzelfde. Wij bieden tuinkamers op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf, de afmetingen, een houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen de tuinkamer moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, glazen schuifpanelen, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, Wilt u bijvoorbeeld ook een tuinkamer met berging met overkapping en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinkamers? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw tuinkamer een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen opgeeft.

Tuinkamer samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284