Tuinhuisje in Zwolle

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisjes is ook geen enkel tuinhuisje in Zwolle en omgeving hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes op maat aan en bij ons is alles mogelijk. Wij hebben een eigen ontwerpafdeling met een eigen timmerwerkplaats en deskunige montageteams. U bepaalt zelf, de afmetingen, welk houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak? 

Schuur platdak Zwolle

Schuur platdak Zwolle (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw tuinhuis

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Zwolle of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw eigen tuinhuisje, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf afmetingen doorgeeft.

Tuinhuis samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284