Tuinhuisje Valkenswaard

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is ook geen enkel tuinhuisje en/of houten bouwwerk in Valkenswaard en omgeving, hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf, het model, welke houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, wij zitten voor u klaar. Zoekt u een tuinhuisje met carport of luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Overkapping platdak aanbouw + balustrades Woerden

Overkapping plat dak aanbouw + balustrades Woerden (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw eigen tuinhuis

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Valkenswaard of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw ontworpen specifieke tuinhuisje, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen doorgeeft.

Tuinhuis samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK