Dit tuinhuis, inspiratie model Tuindorp, heeft een overkapping, een platdak en rondom de dakrand, een dak overstek met een dubbele boeiboord. Zonder dak overstek is natuurlijk ook mogelijk. Het gehele bouwwerk, staat op een beton tegel fundering. De staanders met de schoren, de set dubbele deuren en het vloer vlonder, zijn uitgevoerd met douglas hout.

Op het dak van dit tuinhuis, is als dakbedekking, EPDM dak rubberfolie gelegd en afgewerkt met een aluminium dakstrip. Dit tuinhuis met platdak wordt als een compleet, "doe het zelf" bouwpakket bij u thuis afgeleverd. U kunt ook gebruik maken, van ons eigen montage teams.

Tuinhuis platdak + overkapping Tuindorp

Tuinhuis platdak + overkapping Tuindorp (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw tuinhuis

Als maatwerk specialist in tuinhuisjes is geen enkel tuinhuisje hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes aan, op maat gemaakt en bij ons is alles mogelijk. U kunt zelf uw tuinhuisje ontwerpen, kies een model, het houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen en de afmetingen, het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een luifel en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen ontworpen tuinhuisje, een offerte op maat aanvragen.

Tuinhuis samenstellen

U ziet het al, maar alles is mogelijk, komt u er hier niet uit of wilt u meer informatie? Dan kunnen onze specialisten, u altijd adviseren. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het offerte formulier of bel ons op 0315-785284 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK