Dit tuinhuis, inspiratie model Tuindorp, heeft een overkapping, een platdak en rondom de dakrand, een dak overstek met een dubbele boeiboord. Zonder dak overstek is natuurlijk ook mogelijk. Het gehele bouwwerk, staat op een beton tegel fundering. De staanders met de schoren, de set dubbele deuren en het vloer vlonder, zijn uitgevoerd met douglas hout. Op het dak van dit tuinhuis, is als dakbedekking, EPDM dak rubberfolie gelegd en afgewerkt met een aluminium dakstrip. Dit tuinhuis met platdak wordt als een compleet, bouwpakket bij u thuis afgeleverd. U kunt ook gebruik maken, van onze eigen montageteams.

Tuinhuis platdak + overkapping Tuindorp

Tuinhuis platdak + overkapping Tuindorp (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw tuinhuis

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is ook geen enkel tuinhuisje hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf, de afmetingen, een houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, Wilt u bijvoorbeeld ook een tuinhuisje met berging met overkapping en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een beter idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw tuinhuisje een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen opgeeft.

Tuinhuis samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK