Tuinhuisje Rotterdam

Voor een tuinhuisje op maat, in Rotterdam bent u bij 1001tuinhuisjes op de juiste plek. Wij hebben een professioneel team van specialisten die tegen een scherpe prijs een tuinhuisje komen leveren. Doordat wij maatwerk leveren, hebben wij ook jaren lang ervaring om u te voorzien, van het juiste tuinhuisje, welke bij u past. 1001tuinhuisjes levert maatwerk tuinhuisjes in Rotterdam en omgeving. Maar denk ook aan bergingen, garages, schuren, veranda’s. Niets is bij ons onmogelijk en hebben op onze site een ruim overzicht van veel inspiratiemodellen.

Tuinhuis zadeldak met riet Rotterdam

Tuinhuis zadeldak met riet Rotterdam (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw tuinhuis

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is geen enkel tuinhuisje in Rotterdam en omgeving hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf, een model, de afmetingen, welk houtsoort, welke kleur hout maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk. Zoekt u een tuinhuisje met overkapping of een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak? 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Rotterdam of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw tuinhuisje een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen doorgeeft. Wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw tuinhuis.

Tuinhuis samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284