Sterk in maatwerk, tuinhuisjes in Deventer

Als de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is ook geen enkel tuinhuisje in Deventer hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes en andere houten bouwwerken, op maat aan en bij ons is alles mogelijk. 1001tuinhuisjes.nl heeft een eigen ontwerpafdeling en een eigen timmerwerkplaats. U bepaalt zelf, de afmetingen, welke houtsoort, welke kleur hout maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een, kant en klaar, doe het zelf bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd, als compleet prefab, paneelbouw pakket. Ons montageteam staat ook voor u klaar.

Tuinhuis platdak + balustrades Harskamp

Tuinhuisje kopen, in Deventer

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Deventer of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een beter idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw tuinhuisje of een ander houten bouwwerk een geheel passende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen doorgeeft.

Tuinhuisje Deventer samenstellen?

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Tuinhuisje in Deventer

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK