Sterk in maatwerk, tuinhuisjes in Deventer

Als de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is ook geen enkel tuinhuisje in de omgeving Deventer hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes en andere houten bouwwerken, op maat aan en bij ons is alles mogelijk. 1001tuinhuisjes.nl heeft een eigen ontwerpafdeling met een eigen timmerwerkplaats en deskundige montageteams. U kiest zelf, de afmetingen, een model, welke houtsoort, welke kleur hout maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en/of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak? Wij hebben alle mogelijkheden.

Tuinhuis platdak + balustrades Harskamp

Tuinhuis plat dak + balustrades Harskamp (klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw tuinhuisje 

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Deventer of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een beter idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen tuinhuisje of een ander houten bouwwerk een geheel passende maatwerk offerte aanvragen, waarbij u zelf uw wensen doorgeeft.

Tuinhuisje samenstellen

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK