Tuinhuisje in Deventer, sterk in maatwerk

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is ook geen enkel tuinhuisje in de omgeving van Deventer, hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes en andere houten bouwwerken, op maat aan en bij ons is alles mogelijk. 1001tuinhuisjes heeft een eigen ontwerpafdeling met een eigen timmerwerkplaats en deskundige montageteams. U kiest zelf, de afmetingen, een model, welke houtsoort, welke kleur hout maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en/of advies voor schilderwerk, Zoekt u bijvoorbeeld ook een tuinhuisje met berging met overkapping en daarbij een zadeldak of juist een platdak? Wij hebben alle mogelijkheden. Wij timmeren, leveren en monteren uw tuinhuis.

Tuinhuis platdak + balustrades Harskamp

Tuinhuis plat dak + balustrades Harskamp (klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw tuinhuisje 

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Deventer of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u voor uw eigen tuinhuisje of een ander houten bouwwerk een geheel passende en vrijblijvende maatwerk offerte aanvragen, waarbij u zelf uw wensen doorgeeft.

Tuinhuisje samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284