Tuinhuisje Den Haag, sterk in maatwerk

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is geen enkel tuinhuisje in Den Haag en omgeving, hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes, op maat aan en bij ons is alles mogelijk. 1001tuinhuisjes heeft een eigen ontwerpafdeling met een timmerwerkplaats. U bepaalt zelf de afmetingen, welk houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Zoekt u een tuinhuisje met een overkapping of een luifel en daarbij een zadeldak? Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een compleet, prefab bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd, als een. Onze buitenmonteurs, staan voor u klaar.

Tuinhuis platdak + overkapping Den Haag

Tuinhuis platdak + overkapping Den Haag (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen tuinhuisje

Voor de maatwerk specialist in tuinhuisje, is geen enkel tuinhuisje in Den Haag en omgeving, hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U bepaalt zelf, het model, de afmetingen welk houtsoort, welke kleur hout maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, neem contact met ons op. Zoekt u een tuinhuisje met schuur of een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Heeft u wel ideeën voor maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Haaksbergen of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw eigen ontworpen tuinhuisje, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen doorgeeft.

Tuinhuisje samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK