Sterk in maatwerk, tuinhuisjes in Apeldoorn

Als de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is ook geen enkel tuinhuisje in Apeldoorn en omgeving, hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes, op maat aan en bij ons is alles mogelijk. 1001tuinhuisjes heeft een eigen ontwerpafdeling met een timmerwerkplaats. U bepaalt zelf de afmetingen, welk houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een compleet, kant en klaar, doe het zelf bouwpakket. Alles wordt bij u thuis afgeleverd, als een prefab, paneelbouw pakket. Ons montageteam staat ook voor u klaar.

Tuinhuis platdak Vaassen

Tuinhuis plat dak Vaassen (Klik op de foto, voor meer informatie)

Tuinhuis kopen

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Apeldoorn of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een beter idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw tuinhuisje, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen doorgeeft.

Tuinhuis samenstellen

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK