Sterk in maatwerk, tuinhuisjes in Apeldoorn

Als de maatwerk specialist in tuinhuisjes, is ook geen enkel tuinhuisje in Apeldoorn hetzelfde. Wij bieden tuinhuisjes, op maat aan en bij ons is alles mogelijk. 1001tuinhuisjes.nl heeft een eigen ontwerpafdeling.U bepaalt zelf welke houtsoort, welke kleur hout maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Ook zijn er mogelijkheden, voor een tuinhuis met een, kant en klaar, doe het zelf bouwpakket. Alles wordt dan aan geleverd als een prefab, paneelbouw pakket.

Tuinhuis afbeelding

Tuinhuisje kopen, in Apeldoorn

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van tuinhuisjes in Apeldoorn of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een beter idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor dit specifieke tuinhuisje een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de maten op geeft.

Tuinhuisje Apeldoorn samenstellen?

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Tuinhuisje in Apeldoorn

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK