Houten prieel in Doetinchem kopen

Het houten hoekprieel, type Vught, is een veel verkocht model. De vrijstaande overkapping/prieel, is erg populair onder de echte tuinliefhebbers. Hiermee maakt u uw tuin klaar voor niet alleen het voorjaar en de zomer, maar kunt u genieten van alle seizoenen. Bij dit type is gekozen voor twee dichte achterwanden en twee glazen wanden. Rondom het dak, is een dak overstek gemaakt. Dit bouwwerk kunt u naar eigen wens indelen en aanpassen. Voor de fundering is gebruik gemaakt van verstelbare beton poeren. Het bouwwerk is gemaakt van geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Andere opties zijn natuurlijk mogelijk. Ook hebben wij de verf, om het prieel zelf te (laten) schilderen. Elk prieel wordt samengesteld, zoals u het wenst.

Hoekprieel platdak Vught

Hoekprieel plat dak Vught (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen prieel

Voor de maatwerkspecialist in prieeltjes is ook geen enkel prieeltje hetzelfde. Wij bieden prieeltjes op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf welke houtsoort, welke kleur hout en eventueel ook hoeveel deuren en ramen het prieel moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak? U kiest, wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw prieel.

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van prieeltjes? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw specifieke prieeltje een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de maten en uw wensen opgeeft.

Prieel samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK