Houten prieel Doetinchem

Een prieel is een halfopen tuinhuisje of terras. Priëlen waren in de 19e eeuw vaak te vinden in de tuinen van grote landhuizen. Priëlen worden van oorsprong gemaakt van hout of metaal en werden omgeven met bloemen en planten. Tegenwoordig zijn kant-en-klare houten priëlen te koop in tuincentra. Een tuinhuisje waarvan de ramen zijn afgesloten met glas wordt ook wel een oranjerie of theehuisje genoemd.

Hoekprieel platdak Vught

Hoekprieel plat dak Vught (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw prieel op maat

Als de maatwerk specialist in prieeltje is ook geen enkel prieeltje in Doetinchem en omstreken hetzelfde. Wij bieden prieeltje op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf welke houtsoort, welke kleur hout maar ook hoeveel deuren en ramen het tuinhuisje moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van prieeltjes in Doetinchem of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een beter idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor dit specifieke prieeltje een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de maten en uw wensen opgeeft.

Prieel samenstellen

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK