Pergola Doetinchem

Een pergola is een constructie van latten op hoge palen in de tuin waar langs allerlei planten kunnen groeien. Meestal is deze gemaakt van hout of metaal. Pergola's worden vaak tegen de gevel van een huis of ander gebouw geplaatst. Een pergola dient meestal als overkapping boven een terras of pad om schaduw te geven.

Bij een pergola hanteert men de volgende termen: Staanders: dit zijn de palen waaraan de hele constructie is "opgehangen". Liggers: dit zijn de langste dwarsbalken; ze verbinden onderling de staanders. Schoren: halen de horizontale beweging uit de constructie (maken de constructie stijf). Ruiters: dit zijn de korte balken die haaks op de liggers komen te liggen. Wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren uw pergola. 1001tuinhuisjes, heeft meer 1000 mogelijkheden.

Ontwerp uw eigen pergola 

Voor de maatwerkspecialist in pergola's is geen enkel pergola hetzelfde. Wij bieden pergola's op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf welke houtsoort, welke kleur hout . Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van pergola's in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een beter idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw eigen specifieke pergola een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de maten op geeft.

Pergola samenstellen 

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl  Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK