Kapschuur in Westendorp

De houten robuuste boeren kapschuur met berging van lariks / douglas hout, is de trend voor de komende jaren. Een kapschuur overkapping geeft uw tuin een stoer, landelijk uiterlijk en de hoge nok maakt uw overkapping ruimtelijk (minder gesloten dan een plat dak). Kies bij 1001tuinhuisjes, uit de complete, kant en klare kapschuur pakketten of lees ons handige stappenplan om zelf een lariks / douglas kapschuur te maken. U kunt bij ook 1001tuinhuisjes terecht voor de aanschaf van een luxe zwarte houtbouw kapschuur tot het zelf bouwen van een low budget kapschuur van geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout.

Kapschuur zadeldak + overkapping Medemblik

Kapschuur zadeldak + overkapping Medemblik (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen Kapschuur met berging

Als de maatwerk specialist in kapschuren is ook geen enkele kapschuur hetzelfde. Wij bieden kapschuren op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf welke houtsoort, het model, welke kleur hout maar ook hoeveel deuren en ramen de kapschuur moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, wij zitten voor u klaar.

Hebt u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van de kapschuren? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw eigen specifieke kapschuur met berging en/of overkapping, een geheel vrije offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen doorgeeft. Wij ontwerpen, timmeren, leveren en monteren, uw kapschuur.

Kapschuur samenstellen 

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284