Kapschuur in Uddel

De houten kapschuur uit Uddel, is de trend voor de komende jaren. Een kapschuur overkapping, geeft uw tuin een stoer, landelijk uiterlijk en de hoge nok maakt uw overkapping ruimtelijk (minder gesloten dan een plat dak). Kies bij 1001tuinhuisjes, uit de complete, kant en klare prefab kapschuur pakketten of lees ons handige stappenplan om zelf een douglas / geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhouten kapschuur te maken. U kunt bij 1001tuinhuisjes  terecht voor de aanschaf van een zelfbouw kapschuur tot het zelf bouwen van een low budget kapschuur van lariks douglas hout. Onze buitenmonteurs, staan voor u klaar.

Carport zadeldak 3 vak (Kapschuur) Halle

Carport zadeldak 3 vak (Kapschuur) Halle (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen kapschuur

Voor de maatwerk specialist in kapschuren is ook geen enkele kapschuur hetzelfde. Wij bieden kapschuren op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf, de afmetingen, welk houtsoort, welke kleur hout maar eventueel ook hoeveel deuren en ramen de de kapschuur moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Hebt u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van de kapschuren? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw kapschuur een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen doorgeeft.

Kapschuur samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK