Kapschuur in Ruurlo

De trend voor de komende jaren, is een mooie kapschuur, voor de stalling van uw auto, caravan, camper enzovoort. Een kapschuur overkapping, geeft uw tuin een stoer, landelijk uiterlijk en de hoge nok maakt uw overkapping ruimtelijk (minder gesloten dan een plat dak). Kies bij 1001tuinhuisjes, uit de complete, kant en klare kapschuur pakketten of lees ons handige stappenplan. U kunt zelf een lariks/douglas of geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhouten kapschuur opbouwen. Bij 1001tuinhuisjes  kunt u terecht voor de kennis, kunde en de ervaring van een houtbouw kapschuur tot het zelf bouwen van een low-budget kapschuur. Ontwerp uw eigen kapschuur en geef de afmetingen door. 1001tuinhuisjes heeft meer dan 1000 mogelijkheden. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Carport zadeldak 3 vak (Kapschuur) Halle

Carport zadeldak 3 vak (Kapschuur) Halle (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw eigen kapschuur

Als de maatwerk specialist in kapschuren, is ook geen enkele kapschuur hetzelfde. Wij bieden kapschuren op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf, de afmetingen, welk houtsoort, welke kleur hout maar ook hoeveel deuren en ramen de kapschuur moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Hebt u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van de kapschuren in Ruurlo of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw kapschuur, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen doorgeeft.

Kapschuur samenstellen

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK