Kapschuur in Ruurlo

Zoekt u een stabiele kapschuur in Ruurlo of omgeving? De trend voor de komende jaren, is een mooie houten kapschuur, voor de stalling van uw auto, caravan, camper enzovoort. Een kapschuur overkapping, geeft uw tuin een stoer, landelijk uiterlijk en de hoge nok maakt uw overkapping ruimtelijk (minder gesloten dan een plat dak). Kies bij 1001tuinhuisjes, uit de complete, kant en klare kapschuur pakketten of lees ons handige stappenplan. U kunt zelf een lariks/douglas of geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhouten kapschuur opbouwen. Bij 1001tuinhuisjes  kunt u terecht voor de kennis, kunde en de ervaring van een houtbouw kapschuur tot het zelf bouwen van een low-budget kapschuur. Ontwerp uw eigen kapschuur en geef de afmetingen door. Onze buitenmonteurs, staan al voor u klaar. 1001tuinhuisjes, heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Carport zadeldak 3 vak (Kapschuur) Halle

Carport zadeldak 3 vak (Kapschuur) Halle (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw eigen kapschuur

Voor de maatwerk specialist in kapschuren, is ook geen enkele kapschuur hetzelfde. Wij bieden kapschuren op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf, de afmetingen, welk houtsoort, welke kleur hout maar eventueel ook hoeveel deuren en ramen de kapschuur moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, wij zitten voor u klaar.

Hebt u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van de kapschuren in Ruurlo of ergens anders in het land? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw eigen kapschuur, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen aan ons doorgeeft.

Kapschuur samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 7852841001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK