Kapschuur in Oldenzaal

De boeren  houten kapschuur is de trend voor de komende jaren. Zo'n kapschuur met berging en een overkapping, geeft uw tuin een stoer, landelijk uiterlijk en de hoge nok maakt uw overkapping ruimtelijk (minder gesloten dan een platdak). Kies bij 1001tuinhuisjes, uit de complete, kant en klare kapschuur zelfbouw bouwpakketten of lees ons handige stappenplan om zelf een lariks kapschuur te maken. U kunt bij 1001tuinhuisjes terecht voor de aanschaf van een luxe houtbouw kapschuur tot het zelf bouwen van een low budget kapschuur van geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout of een ander soort hout.

Kapschuur zadeldak + overkapping Medemblik

Kapschuur zadeldak + overkapping Medemblik (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw eigen Kapschuur

Als maatwerkspecialist in kapschuren, is ook geen enkele kapschuur hetzelfde. Wij bieden kapschuren op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U bepaalt zelf de afmetingen, welk houtsoort, welke kleur hout maar ook hoeveel deuren en ramen de kapschuur moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Hebt u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van de kapschuren? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw eigen kapschuur een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen doorgeeft.

Kapschuur samenstellen 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK