Boeren Kapschuur 

De houten boeren kapschuur van lariks douglas hout is de trend voor de komende jaren. Een robuuste kapschuur overkapping, geeft uw tuin een stoer, landelijk uiterlijk en de hoge nok maakt uw overkapping ruimtelijk (minder gesloten dan een plat dak). Kies bij 1001tuinhuisjes, uit de complete, kant en klare, prefab kapschuur bouwpakketten of lees ons handige stappenplan om zelf een lariks douglas kapschuur te maken. U kunt bij 1001tuinhuisjes, terecht voor de aanschaf van een luxe houtbouw kapschuur tot het zelf bouwen van een low budget kapschuur van lariks douglas hout. 1001tuinhuisjes, ontwerpt, timmert, levert en monteert, alle soorten en maten kapschuren. 

Schuur zadeldak + garage Beilen

Schuur zadeldak + garage Beilen (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw eigen kapschuur

Voor de maatwerk specialist in kapschuren, is geen enkele kapschuur hetzelfde. Wij bieden kapschuren op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf, welke houtsoort, welke kleur hout en eventueel ook hoeveel deuren en ramen uw kapschuur moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Hebt u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van de kapschuren? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor deze specifieke kapschuur een geheel vrije offerte aanvragen waarbij u zelf de afmetingen opgeeft

Kapschuur samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284