Kapschuur Doetinchem kopen

De houten robuuste boeren kapschuur in Doetinchem en/of omstreken kopen? Deze kapschuur, inspiratie model Rolde, is gemaakt van lariks douglas hout en is de trend voor de komende jaren. Een kapschuur overkapping, geeft uw tuin een stoer, landelijk uiterlijk en de hoge nok maakt uw overkapping ruimtelijk (minder gesloten dan een platdak). Kies bij 1001tuinhuisjes, uit de complete, kant en klare prefab kapschuur bouwpakketten of lees ons handige stappenplan om zelf een lariks douglas kapschuur te maken. U kunt ook bij 1001tuinhuisjes  terecht voor de aanschaf van een luxe houtbouw kapschuur tot het zelf bouwen van een low-budget kapschuur van douglas hout. Ontwerp uw eigen kapschuur. 1001tuinhuisjes heeft meer dan 1000 mogelijkheden. Onze buitenmonteurs, staan voor u klaar.

Kapschuur zadeldak 2 vak Rolde (Klik op de foto, voor meer informatie)

Ontwerp uw eigen kapschuur 

Wilt u een mooie, sfeervolle of praktische kapschuur bouwen of kopen? Bij 1001tuinhuisjes bent u aan het juiste adres voor een uitgebreide collectie aan luxe en duurzame kapschuren. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor de maatwerk specialist in kapschuren, is ook geen enkele kapschuur hetzelfde. Wij bieden kapschuren op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf, de afmetingen, het model, welk houtsoort, welke kleur hout maar ook hoeveel deuren en ramen de kapschuur moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort en eventueel ramen of deuren, andere dakbedekking, regengoten en of advies voor schilderwerk, wij zitten voor u klaar. 

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van de kapschuren? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw kapschuur, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen doorgeeft.

Kapschuur samenstellen 

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284