Houten Paardenstallen

De robuuste houten paardenstallen van larik/douglas hout, zijn de trend voor de komende jaren. Een paardenstal met overkapping, geeft uw weiland een stoer, landelijk uiterlijk en de hoge nok maakt uw overkapping ruimtelijk (minder gesloten dan een platdak). Kies bij 1001tuinhuisjes, uit de complete, kant en klare prefab paardenstal bouwpakketten of lees ons handige stappenplan om zelf een paardenstal te maken. U kunt ook bij 1001tuinhuisjes  terecht voor de aanschaf van een luxe houtbouw paardenstal tot het zelf bouwen van een low-budget paardenstal van lariks/douglas hout. Ontwerp uw eigen maatwerk paardenstal. 1001tuinhuisjes heeft meer dan 1000 mogelijkheden. Onze buitenmonteurs, staan al voor u klaar.

Paardenstal zadeldak + luifel Schoorl

Paardenstal zadeldak + luifel Schoorl (Voor meer informatie, klik op de foto)

Ontwerp uw eigen houten paardenstal 

Wilt u een mooie, sfeervolle of praktische paardenstal bouwen of kopen? Bij 1001tuinhuisjes bent u aan het juiste adres voor een uitgebreide collectie aan luxe en duurzame houten paardenstallen. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor de maatwerk specialist in paardenstallen, is ook geen enkele paardenstal hetzelfde. Wij bieden houten paardenstallen op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf, de afmetingen, het model, welk houtsoort, welke kleur hout en ook hoeveel deuren en ramen de paardenstal moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten, stalwanden en/of advies voor schilderwerk, een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak?

Hebt u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien van de paardenstallen? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen om een aanvullend idee te krijgen. Vervolgens kunt u ook voor uw eigen paardenstal ontwerp, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen en eventueel het aantal deuren en ramen doorgeeft.

Houten paardenstal samenstellen 

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284