De houten garage specialist

Ontwerp uw eigen garage. Wij hebben een ontwerpafdeling, met een eigen timmerwerkplaats en montageteams, voor u klaar staan. Uw garage leveren wij bij u thuis af. U kunt uw garage met de kant en klare, complete prefab wanden, ook zelf (laten) monteren. Onze monteurs, staan voor u klaar. Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan, voor uw eigen ontworpen houten garage, met of zonder een elektrische sectionaaldeur. U ontvangt altijd een uitgebreide maatwerk offerte, een duidelijke bouwtekening met een montagehandleiding. 

Garage platdak + zij overkapping 2 vak Strijen

Garage platdak + zij overkapping 2 vak Strijen

Ontwerp uw eigen Garage 

Als maatwerk specialist in garages, is ook geen enkele garage hetzelfde. Wij bieden garages op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U bepaalt zelf de afmetingen, het model, welke houtsoort, welke kleur hout, maar ook hoeveel deuren en ramen de garage moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en/of advies voor schilderwerk, een luifel en daarbij een zadeldak of juist een plat dak? Ook hebben lichtkoepels, glazen schuifpanelen en kan een schuur, tuinhuisje, garage en/of een berging (voor-) geïsoleerd worden.

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een beter idee te krijgen. Ontwerp uw eigen garage. U kunt ook voor uw eigen garage, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen, het houtsoort en uw ontwerp model, met eventuele deuren en ramen aan ons doorgeeft.

Garage samenstellen

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en de koffie staat klaar. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl 

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK