Houten garage op maat

Ontwerp uw eigen houten garage. Wij hebben een ontwerpafdeling, met een eigen timmerwerkplaats en professionele montageteams, voor u klaar staan. Uw houten garage leveren wij bij u thuis af. U kunt uw garage met de kant en klare, complete bouwpakket, ook zelf (laten) monteren. Onze buitenmonteurs, staan voor u klaar. Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan, voor uw eigen ontworpen houten garage, met of zonder een elektrische sectionaaldeur. U ontvangt altijd een uitgebreide maatwerk offerte, een duidelijke bouwtekening met een montage handleiding. 1001tuinhuisjes, ontwerpt, timmert, levert en monteert uw houten garage. 

Garage zadeldak Bakel

Garage zadeldak Bakel (Voor meer informatie, klik op de foto).

Ontwerp uw eigen houten garage op maat

Wij bieden, houten garages op maat aan en bij ons is alles mogelijk. U kiest zelf de afmetingen, het model, welke houtsoort, welke kleur hout en ook hoeveel deuren en ramen de garage moet hebben. Wilt u bijvoorbeeld ook een fundering, een ander houtsoort, andere ramen of deuren, alles geïsoleerd, andere dakbedekking, regengoten en/of advies voor schilderwerk, een overkapping en daarbij een zadeldak of juist een platdak?

Heeft u wel ideeën, maar u wilt graag wat voorbeelden zien? Bekijk dan eens onze inspiratiemodellen, om een aanvullend idee te krijgen. U kunt ook voor uw ontworpen garage, een geheel vrijblijvende offerte aanvragen, waarbij u zelf de afmetingen, een houtsoort en uw ontwerp model, met eventuele deuren en ramen aan ons doorgeeft.

Houten garage op maat samenstellen

1001tuinhuisjes is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden, bel of mail ons of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en de koffie staat klaar. Maak snel een afspraak via de telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl  Wij horen graag van u.


Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284