• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Veranda platdak + glazen schuifpanelen Zevenaar

Veranda platdak + glazen schuifpanelen Zevenaar

Deze schitterende veranda met glazen schuifpanelen, inspiratie model Zevenaar, is een echte topper in ons assortiment! De afgebeelde veranda is uitgevoerd in douglas hout met een dichte zij- en achterwand. Een andere hout soort is natuurlijk ook mogelijk. De veranda heeft aan twee kanten glazen schuifdeuren, aan de voor- en rechterzijde. In deze veranda is ook een vloer vlonder van hetzelfde Douglas hout geplaatst.

Op het dak ligt EPDM dak rubberfolie, welke afgewerkt is met een dubbele boeiboord (zijnde 2 planken op elkaar), inclusief een sierlijke aluminium daktrim lijst.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Uw veranda, kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen veranda en kies zelf, een houtsoort, het model, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan ook voor u klaar.

Ook is er de mogelijkheid voor het plaatsen een lichtkoepel en/of een vlakglas lichtvenster.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK