• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Veranda platdak + glazen schuifpanelen Nijmegen

Veranda platdak + glazen schuifpanelen Nijmegen

De veranda/(terras)overkapping, type Nijmegen, met een platdak, heeft rondom het dak, een dak overstek, met een dubbele boeiboord. Onder zo'n veranda met glazen schuifpanelen, kunt u alle seizoenen zitten. Deze veranda is opgebouwd met douglas/lariks hout. De terrasoverkapping is geconstrueerd, op staanders van 120x120 mm en stevige gordingen en op de beide hoeken een horizontale shutterwand. Wij hebben shutterwanden met vaste en beweegbare shutters. Ook hebben wij de verf, om de overkapping zelf te (laten) schilderen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staat voor u klaar.

Ontwerp uw eigen veranda en kies zelf, het model, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook is er de mogelijkheid voor het plaatsen, van een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK