• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Veranda platdak + glazen schuifpanelen Elburg

Veranda platdak + glazen schuifpanelen Elburg

Deze mooie vrijstaande houten veranda, inspiratie model type Elburg, is afgebeeld met een platdak en heeft een robuuste uitstraling. De afgebeelde veranda is uitgevoerd met dichte zijwanden en achterwand en heeft 3 glazen schuifpanelen. Er is ook de mogelijkheid voor een shutterwand, met vaste en beweegbare shutters. De wanden aan de binnen zijden kunnen natuurlijk ook betimmerd worden.

Op het dak ligt EPDM dak rubberfolie welke afgewerkt is met een boeibord, inclusief een sierlijke aluminium daktrim.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. 

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staat ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen veranda en kies zelf, een model, een houtsoort, de afmetingen en eventueel het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder. 

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel / vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK