• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Veranda lessenaarsdak aanbouw Nieuwveen

Veranda lessenaarsdak aanbouw Nieuwveen

Deze ruime houten aanbouw veranda met lessenaarsdak, type inspiratie model Nieuwveen, is afgebeeld met sfeervolle balustrades aan de voor- en de zijkant. De staanders hebben een dikte van ca. 120x120 mm en zijn verankerd met betonpoeren.

Het dak van deze houten veranda is bedekt met dakshingles. Deze zijn in 3 kleuren te verkrijgen; rood, zwart en groen. U kunt natuurlijk ook een ander soort dakbedekking kiezen. 

De veranda met lessenaarsdak kan worden gefabriceerd van geïmpregneerd vurenhout. Op de afbeelding is de veranda geschilderd. Ook hebben wij de verf, om de veranda zelf te (laten) schilderen. U kunt natuurlijk ook een andere houtsoort en/of dakvorm kiezen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U mag zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, kiezen.

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

DETAILS

Specificaties zoals afgebeeld:

Staanders:    120x120 mm  
Totale hoogte:   2,70 m  
Balustrade:   80 cm hoog  
Houtsoort:   Geïmpregneerd vurenhout  
Materiaal dak:   Dakshingles zwart  

Zit de houten veranda met lessenaarsdak  zoals u het wenst er niet tussen? U kunt ook een maatwerk offerte aanvragen via de oranje knop. Geef uw wensen door en wij zullen u geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK