• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te monteren, ons montageteam staat klaar
  • Levering door heel NL 

Veranda lessenaarsdak aanbouw Nieuwveen

Veranda lessenaarsdak aanbouw Nieuwveen

Deze ruime houten aanbouw veranda met lessenaarsdak, inspiratie model Nieuwveen, is afgebeeld met sfeervolle balustrades aan de voor- en de zijkant. De staanders hebben een dikte van ca. 120x120 mm en zijn verankerd met betonpoeren.

Het dak van deze houten veranda is bedekt met dakshingles. Deze zijn in 3 kleuren te verkrijgen; rood, zwart en groen. U kunt natuurlijk ook een ander soort dakbedekking kiezen. 

De veranda met lessenaarsdak kan worden gefabriceerd van geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Op de afbeelding is de veranda geschilderd. Ook hebben wij de verf, om de veranda zelf te (laten) schilderen. U kunt natuurlijk ook een andere houtsoort en/of dakvorm kiezen.

Ontwerp uw eigen veranda en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam staat ook voor u klaar.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elke veranda op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK