• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Tuinhuis zadeldak zij overkapping Kruiningen

Tuinhuis zadeldak zij overkapping Kruiningen

Eén van onze eigen favorieten: tuinhuis Kruiningen met zadeldak en eem overkapping. Dit tuinhuis welke is afgebeeld, met hard houten vloerplanken. Het robuuste tuinhuis, heeft een zij overkapping die u heerlijk kunt gebruiken als veranda met een gezellig zitje. De opbergruimte in het tuinhuis is ideaal voor wanneer u in de winterperiode de tuinmeubels wilt opbergen of als berging voor uw fiets en (tuin) gereedschap etc. De zij overkapping van tuinhuis kan natuurlijk aan beide kanten worden geplaatst en de maat is geheel flexibel aan te passen, aan uw persoonlijke voorkeur.

Het tuinhuis met zij overkapping is opgebouwd, uit prefab frames betimmerd met geïmpregneerde vurenhouten (Zweeds) rabat planken. De staanders, ringbalk en boeiplanken zijn van Lariks/ Douglas hout.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kiest zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc. 

Tevens heeft u de mogelijkheden tot het plaatsen van een lichtkoepel, glazen schuifpanelen en kan het tuinhuisje geisoleerd worden.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

Bent u benieuwd welke type ramen en deuren u kunt plaatsen in dit tuinhuis? Zie overzicht ramen en deuren.

Wilt u het tuinhuis met zadeldak geleverd hebben in een ander houtsoort, hoogte, vorm of met isolatie? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan voor een tuinhuis met zadeldak op maat!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK