• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te monteren, ons montageteam staat klaar
  • Levering door heel NL 

Tuinhuis zadeldak + zij overkapping Kruiningen

Tuinhuis zadeldak + zij overkapping Kruiningen

Eén van onze eigen favorieten: is het inspiratie mode, tuinhuis type Kruiningen, met een zadeldak en een overkapping. Dit tuinhuis welke is afgebeeld, heeft een vlonder van hard houten vloerplanken. Het robuuste tuinhuis, heeft een zij overkapping die u heerlijk kunt gebruiken, als veranda met een gezellig zitje. De opbergruimte in het tuinhuis is ideaal voor wanneer u in de winterperiode de tuinmeubels wilt opbergen of als stalling voor uw fiets en opslag van uw (tuin-)gereedschap. Het tuinhuis is ook te gebruiken als hobbyruimte. De zij overkapping van tuinhuis kan natuurlijk aan beide kanten worden geplaatst en de afmetingen zijn geheel flexibel aan te passen, aan uw persoonlijke voorkeur.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam staat voor u klaar.

Het tuinhuis met zij overkapping is opgebouwd, uit prefab frames betimmerd met geïmpregneerde/verduurzaamde vurenhouten (Zweeds) rabat planken. De staanders, ringbalk en boeiplanken zijn van lariks/douglas hout.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Tevens heeft u de mogelijkheden tot het plaatsen van glazen schuifpanelen en kan het tuinhuis geisoleerd worden.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK