• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te monteren, ons montageteam staat klaar
  • Levering door heel NL 

Tuinhuis zadeldak + voorluifel Heeze

Tuinhuis zadeldak + voorluifel Heeze

Dit tuinhuis, inspiratie model Heeze, met een zadeldak, kunt u zo romantisch maken als u zelf wilt! Met balustrades, lijkt het meteen een stuk knusser. Alleen in de zomer buiten zitten?  Nee hoor; met dit leuke tuinhuisje kunt u zelfs op regenachtige dagen, buiten in uw boek kruipen en genieten van de tikkende regen op het dak, terwijl u heerlijk geniet van een kop warme chocolademelk. 

Het tuinhuis is geheel opgebouwd met geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. De dakbedekking bestaat uit metalen dakpanplaten. Deze zijn verkrijgbaar is diverse kleuren. Andere soorten dakbedekkingen en hout, zijn natuurlijk ook mogelijk. Ook heeft u de keuze wel of geen balustrades. Of juist wel, glazen schuifpanelen.

1001tuinhuisjes.nl heeft meer dan 1000 mogelijkheden.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, de houtsoorten, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Ontwerp uw eigen tuinhuis en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden tot het plaatsen van, glazen schuifpanelen en/of om het tuinhuis te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK