• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Tuinhuis zadeldak + luifel Megchelen

Tuinhuis afbeelding

Tuinhuis zadeldak + luifel Megchelen

Dit lieflijke tuinhuisje Megchelen is bijna aandoenlijk. Een cottage stijl tuinhuisje met mooie boeidelen aan de voor- en achterkant.
Verschillende ramen en deuren zijn optioneel. Hier kunt u geheel naar eigen wens invulling aan geven. Op de afbeelding ziet u een tuinhuisje met een enkele deur en aan weerskanten ramen, dit kan anders ingedeeld worden. Ook de afmetingen, houtsoorten, kunt u wederom zelf kunt bepalen

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK