• Complete prefab bouwpakketten
  • Om zelf te monteren, onze montageteams staan klaar
  • Levering door heel NL 

Schuur zadeldak + berging Gistel

Schuur zadeldak + berging Gistel

De schuur, inspiratie model type Gistel, is een streling voor het oog! Deze schuur is één van onze favorieten. Door de robuuste bouw, staat er een stoere en stevige schuur zonder dat de landelijke uitstraling verloren is gegaan. De schuur is hier afgebeeld met echte rode dakpannen. Het is ook mogelijk om pannen met een andere kleur te leggen of om bijvoorbeeld de dakbedekking uit te voeren met, metalen dakpanplaten. De materialen, afmetingen en de indeling van de deuren en ramen zijn naar uw wens aan te passen. Bijna alles is aan te passen, aan uw voorkeuren. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten, zwart hout. Ook hebben wij de verf, om de schuur zelf in een andere kleur te (laten) schilderen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd / verduurzaamd vurenhout. 

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet prefab bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Onze montageteams, staan voor u klaar.

Ontwerp uw eigen schuur en kies zelf, een houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Tevens zijn er mogelijkheden tot het plaatsen van binnen afscheidingswanden en de schuur te isoleren.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Onze vakkundige montage-teams, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen, staan altijd voor u klaar.

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, dakgoten, schilderwerk, montage handleiding.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK