• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Prieel zadeldak (kapschuur) Oosterwolde

Prieel zadeldak (kapschuur) Oosterwolde

Dit mooie half open prieel, inspiratie model Oosterwolde, wat ook wel een houten kapschuur genoemd mag worden, is uitgevoerd in geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Het zadeldak zorgt voor een romantische look. De afmeting, van het prieel, type Oosterwolde en de dakbedekking + houtsoorten zijn geheel naar eigen wens in te vullen. Ook kunt u kiezen voor de open zij-delen (ramen) zoals afgebeeld, maar ook dichte wanden zijn denkbaar. De vensterbankjes in de open ramen geven ruimte voor bijvoorbeeld gezellige bloempotten op te zetten, zodat u het prieel leuk kunt aankleden. Een balustrade is natuurlijk ook optioneel. De standaard hekwerken zijn 80cm hoog. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam staat ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen prieel en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden voor een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen te plaatsen. 

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

DETAILS

Specificaties:

Palen:   9x9 cm Geimpregneerd vuren
Doorloop hoogte:                 2.20 mtr
Materiaal dak:   Daksingels 
Wanden:   Dichte achterwand, 1/3 dichte zijwand en 2/3 dichte zijwand 80 cm hoog

Zit de prieel / kapschuur met zadeldak zoals u het wenst er niet tussen? U kunt ook een maatwerk offerte aanvragen via de groene knop. Geef uw wensen door en wij zullen geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK