• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te monteren, ons montageteam staat klaar
  • Levering door heel NL 

Prieel schilddak Voorburg

Prieel schilddak Voorburg

Dit leuke rechthoekige prieel met schilddak, inspiratie model type Voorburg, is uniek in zijn soort, door de aparte afmeting. Natuurlijk zijn alle afmetingen te verkrijgen en alles is naar wens en op maat te maken. 
Dit prieel met de staanders en schoren, is met geïmpregneerd vurenhout opgebouwd. De binnen zijden van de wanden kunnen ook betimmerd worden. Gegarandeerd de komende jaren, onderhoudsvrij. Ook is het prieel aan te bouwen tegen een muur, in plaats van vrijstaand zoals op de afbeelding. Alles kan naar uw wens, verzorgd worden. 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. 

Ontwerp uw eigen prieel en kies, het houtsoort, een model, de dakvorm, de afmetingen, het type raam en deur, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc.

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK