• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Prieel platdak 2 vak Zevenbergen

Prieel platdak 2 vak Zevenbergen

Het houten prieel, inspiratie model Zevenbergen, is opgebouwd uit geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhouten staanders 120x120 mm met schoren en vuren rabat planken als wand. Het bouwwerk staat op een hard houten fundering met piketpalen. Tevens er er een vloer geplaatst, met vlonderplanken.

Dit houten prieel type Zevenbergen kan als bouwpakket bij u thuis geleverd worden, met een platdak en half / volledige dichte wanden. De robuuste vormen maken dit prieel stoer en geeft het een gezellige uitstraling. 

- Achterzijde: Volledig dichte wand
- Linkerzijde: Volledig dichte wand
- Rechterzijde: Half dichte wand 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elk prieel op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam staat ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen prieel en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

DETAILS

Prieel Zevenbergen. Specificaties zoals afgebeeld:

Prieel plat dak:   630 x 300 cm
Palen:   145 x 145
Totale hoogte:   245 cm
Wanden:   Gepotdekselde planken
Materiaal dak:   EPDM dakbedekking
Goten:   PVC gootuitloop (excl. regenpijp)
Houten boeiboord:   19x195, 19x130 en 19x65 mm afgewerkt met een aluminium daktrim
Dakoversteek rondom:   15 cm

Zit het prieel met platdak zoals u het wenst er niet tussen? Wilt u liever een andere houtsoort, indeling wanden of vorm? U kunt ook een maatwerk offerte aanvragen via de groene knop hieronder. Geef uw wensen door en wij zullen geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK