• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te monteren, ons montageteam staat klaar
  • Levering door heel NL 

Prieel platdak 2 vak Zevenbergen

Prieel platdak 2 vak Zevenbergen

Het houten prieel, inspiratie model type Zevenbergen, is opgebouwd uit geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhouten staanders 120x120 mm met schoren en vuren houten rabat planken als wand. Het bouwwerk staat op een hard houten fundering met piketpalen. Tevens er er een vloer geplaatst, met vlonderplanken. Natuurlijk kunt u een andere houtsoort, dakvorm of model kiezen. 1001tuinuisjes heeft meer dan 1000 mogelijkheden. U kiest, wij timmeren.

Dit houten prieel, type Zevenbergen, kan als prefab bouwpakket bij u thuis geleverd worden, met een platdak en half / volledige dichte wanden. De robuuste vormen maken dit prieel stoer en geeft het een gezellige uitstraling. 

- Achterzijde: Volledig dichte wand
- Linkerzijde: Volledig dichte wand
- Rechterzijde: Half dichte wand 

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks/douglas, red-cedar en onder druk geïmpregneerd/verduurzaamd vurenhout. Elk prieel op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

Uw bouwwerk wordt in onze eigen timmerwerkplaats gefabriceerd en als totaal compleet bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren. Ons montageteam, staat ook voor u klaar.

Ontwerp uw eigen prieel en kies zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, glazen schuifpanelen, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd. 

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen een lichtkoepel/vlakglas lichtvenster en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK