• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Paardenstal zadeldak schuilstal Twello

Paardenstal zadeldak schuilstal Twello

Deze houten schuilstal, inspiratie model Tello, zorgt ervoor dat uw paard of ander dier zich kan schuilen tegen zon, wind, regen of sneeuwval. Deze schuilstal is opgebouwd met prefab frames, waarvan de buitenzijde betimmerd is met geïmpregneerd vuren hout. Natuurlijk kunt u ook voor een ander houtsoort kiezen. De binnenzijde van de schuilstal kan ook geheel betimmerd worden.

De materialen en afmetingen zijn naar wens aan te passen. Bent u benieuwd wat deze stal naar uw wensen gaat kosten? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan!

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kunt zelf, het houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, kiezen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK