• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Paardenstal zadeldak + luifel Schoorl

Paardenstal zadeldak + luifel Schoorl

Deze paardenstal welke is afgebeeld heeft een inpandige luifel, is opgebouwd met geïmpregneerde vuren rabat planken, een echt dakpannendak, één enkele opgeklampte loopdeur, vier professionele paardendeuren en acht ramen. Deze paardenstal is opgedeeld in vier stallen en een bergruimte voor de opslag mogelijkheden. Als fundering is er gebruik gemaakt van een betonvloer.

De materialen, afmetingen en de indeling van de deuren en ramen zijn naar wens aan te passen. Bent u benieuwd wat deze paardenstal met uw wensen gaat kosten? Vraag dan snel een geheel vrijblijvende offerte aan!

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK