• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Overkapping platdak aanbouw + balustrades Tilburg

Overkapping platdak aanbouw + balustrades Tilburg

Deze mooie veranda type Tilburg is afgebeeld met een plat dak, bedekt met EPDM dak rubberfolie en heeft 3 lichtkoepels in het plafond. Het (aan-) bouwwerk heeft rondom het dak een dak overstek en de staanders staan op beton poeren. De veranda heeft een dichte zijwand met 2 ramen 73x73 cm en een balustrade aan de bovenzijde en onderzijde van de staanders.

Deze balustrades, geven de veranda een eigen uitstraling. Op het dak ligt EPDM dak rubberfolie. Het dak is afgewerkt met een houten boeiplank 19x195 mm inclusief een sierlijke aluminium daktrim.

De veranda wordt geleverd met geïmpregneerd vurenhout waardoor de komende jaren behandeling niet meer nodig is. Natuurlijk kunt u het bouwwerk, indien gewenst, in een andere kleur schilderen of een andere houtsoort kiezen. Ook hebben wij de verf, om de veranda zelf te (laten) schilderen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elk tuinhuis op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U kiest zelf, het houtsoort, de afmetingen, het type raam en deur, de vorm van het dak, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc.

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van een andere soortige lichtkoepels/vlakglas lichtvensters en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

DETAILS

Specificaties zoals afgebeeld:

Palen   12 x 12 cm
Doorloop hoogte:   2,35 m
Totale hoogte:   2,55 m
Fundering:   Betonpoeren (optie)
Wanden:   Geïmpregneerd vuren rabat planken
Materiaal dak:   EPDM dakbedekking
Goten:   PVC gootuitloop
Ramen:
 
  Bovenramen +
  3 lichtkoepels (optie)

Zit de houten veranda zoals u het wenst er niet tussen? U kunt ook een maatwerk offerte aanvragen via de oranje knop. Geef uw wensen door en wij zullen u geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK