• Complete bouwpakketten
  • Sterk in maatwerk
  • Om zelf te (laten) monteren
  • Levering door heel NL en BE

Overkapping platdak aanbouw + balustrades Bennebroek

Houten veranda Bennebroek

Deze mooie houten veranda met kruis balustrade type Bennebroek is afgebeeld met een aflopend dak, bedekt met bitumen dakshingles, maar kan uiteraard ook uitgevoerd worden met een platdak, dat iets afloopt. De dakshingles zijn te bestellen in de kleuren rood, zwart en groen. Het geheel kan ook worden opgebouwd uit geïmpregneerd Vurenhout. Bij deze veranda levert een houten vlonder echt meerwaarde op voor uw huis én tuin. Ook hebben wij de verf, om de veranda te schilderen.

Wij maken alleen gebruik van hout soorten met het FSC en/of PEFC keurmerk. Zoals bijvoorbeeld, lariks / douglas, red cedar en onder druk geïmpregneerd vurenhout. Elke veranda op onze website kan samengesteld worden, zoals u het wenst.

U bepaalt zelf, de houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, de vorm van het dak, wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleerd, etc.

Ook zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van een lichtkoepel en/of glazen schuifpanelen.

Uw bouwwerk wordt in eigen beheer gefabriceerd en als totaal bouwpakket bij u thuis afgeleverd, om zelf te (laten) monteren.

Wilt u liever niet zelf monteren? Dan kunt u ook ons vakkundige montage-team van 1001tuinhuisjes.nl inhuren, bestaande uit twee monteurs, een montage bus met gereedschap en een aanhangwagen. 

1001tuinhuisjes.nl is sterk in maatwerk; vraag naar de mogelijkheden en een geheel vrijblijvende offerte. Bel of mail ons, of kom eens langs voor een oriënterend gesprek. Ons bedrijf is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Maak snel een afspraak via telefoon 0315-785284 of via de mail verkoop@1001tuinhuisjes.nl

Verwijzingen: funderingen, houtsoorten, ramen, deuren, isolatie, dakbedekking, goten, schilderwerk.

DETAILS

Specificaties houten veranda:

Palen:  12 x 12 cm  
Balustrade:  80 cm hoog  
Doorloophoogte:  2,10 m  
Dakhelling:  14 graden (indien u kiest voor een platdak is dit 2 graden)  
Houtsoort:  Geïmpregneerd vurenhout  
Materiaal dak:  Bitumen dakshingles    
Goten:  PVC of zinken dakgoot (optie)   

Zit de houten veranda zoals u het wenst er niet tussen? U kunt ook een maatwerk offerte aanvragen via de oranje knop. Geef uw wensen door en wij zullen u geheel vrijblijvend een offerte toesturen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook telefonisch bereikbaar via phone icon+31 (0)315 - 785284


Andere bekeken ook

1001tuinhuisjes.nl maakt gebruik van Cookies

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd.

In onze Privacyverklaring is hier meer over te lezen.

OK